måndag 25 maj 2015

Slutrapport från Lindas fiske under söndagen!

En slutrapport från Landskronabåten Lindas fiske under söndagen.

Som vi rapportera i går så på förmiddagen kommer där ett mms från Peter på Landskronabåtarna dom har nyss fått en torsk på 17,8 kg en imponerande sommartorsk! efter en timmes tid kommer där ett nytt så kom där en 12 kg med. Söndagens fiske på Linda var otroligt bra med många stora torskar vad sägs om följande 17,8 / 12,0 / 9,4 / 8,9 / 8,8 / 8,6 / 8,4 / 8,2 / 8,1 / 8,0 och många mellan 4-8 kg. Det är bara att gratulera till ett fantastiskt sommarfiske :)

söndag 24 maj 2015

Sommartorsk på 17,8 kg till Landskronabåtarna!

Peter skickade nyss rapport många fina fiskar och med en topp på grymma 17,8 kg vilken sommartorsk.  Ett stort grattis till fångstmannen :-)

måndag 11 maj 2015

Lupus sommartävling!

Den 12-13 juni arrangerar Lupus sin sommartävling som är en väldigt omtyckt tävling och det beror såklart på mycket. Bra väder på sommaren, bra fiske, fint prisbord och inte minst den gemensamma middagen på kvällen och i år är det grillbuffe och i samband med detta sker prisutdelningen. Missa inte denna trevliga tävling.

All info om tävlingen får ni genom att klicka på bilden eller här.

lördag 9 maj 2015

Fantastiskt fiske med Landskronabåtarna!

I går (fredag) var Patrik, Mats och bjällis med Landskronabåtarna och M/S Linda ute. Detta fiske som varit i vår på det grunda har varit otroligt bra och stabilt! mängden fisk har varit helt fantastiskt. Jag pratade lite med Peter om det i går och när jag började att fiska på det grunda med han så låg man på 10 torskar en riktigt bra tur. Dom sista åren ligger bästa man på mellan 20 - 45 torskar vad detta beror på kan man bara spekulera om! dom sportfiskare som bedriver detta fisket har blivit duktigare, utrustningen så som drag och jiggar, spö osv gått framåt, mer torsk nu än förra några år sedan, skepparna har mer kunskap nu? Jaja alltid kul att snacka fiske och tankar kring det. Åter till fisketuren som inte var något undantag än övriga denna vår. Återigen mycket bra fiske och Mats Hallin hade uppvisning och fiskade otroligt bra med över 30 st torskar uppe och vände. För egen del lyckades jag få ihop 10 st och Bjällis något liknande. Men antal fiskar är inte det viktiga utan att få komma ut och njuta av en fin fiskedag med goda vänner är och förblir det viktigaste. Så kan man ju säga när man blir helt utfiskad :) men det är faktiskt en väldigt stor del av fisket.

Tack Peter med besättning för en trevlig dag :)

 

tisdag 5 maj 2015

Mete och grundvattensfiske!

I fredags så var jag och Olle samt Mats Hallin med Vandia på en metetur. Efter den vanliga pratstunden innan avgång så rattar Thomas båten mot maskgubben i Helsingör. Efter att vi fått borstmasken så påbörjar vi fisket och återigen skulle det visa sig att vi får ett riktigt bra rödspättafiske med många runt 400 - 600 gr och med en topp på 1275 gr (bild) till Patrik som hade över 40 st rödspättor själva, Mats och Olle hade något liknade - ett magiskt vårfiske!

Lördagen och söndagen ägnades åt grundvattensfiske på Amigo och båda dagarna bjöd på ett riktigt bra fiske med över 100 st torskar båda dagarna som vanligt så är det någon som lyckas bättre än andra. Bästa man hade i lördags 15 st och på söndagen något liknade med tanke på att fisketiden var 3 timmar så var det ett riktigt bra fiske. Vårfisket på det grunda har varit otroligt bra och har kompisar som varit ute ett par timmar och fått över 100 st torskar på 3 man där många simmar i Öresund fortfarande! Så passa på att åka ut nu när fisket är så bra.

Tack Thomas för en som vanligt riktigt trevlig metetur med bra fiske!