onsdag 29 april 2015

Fiskedags grundvattenstävling!

Under söndagen så var det dags för ännu en tävling den sista under vårens grundvattensfiske. Det var fiskebutiken i Malmö Fiskedags som arrangerande den på turbåten Linda som utgår från Landskrona. Ett riktigt bra fiske den sista tiden på det grunda har det varit! så förhoppningarna om ett bra fiske var höga hos dom flesta deltagare. Samling och lottning av platserna sen styrde Peter ut båten till dom heta grundpartierna där torskarna kalasar på krabbor, borstmask, tobis och annat gott dom kommer över. Väl på plats så går tyvärr vind och ström emot varandra vilket absolut inte är något bra och ovanpå det är det väldigt väldigt lite ström i vattnet. Vilket betyder att skepparen får putta båten med hjälp av motorn och vanlig drift är att föredra. Men trots att två väldigt viktiga saker är fel så blir det en kanonbra dag och det fångas närmare 300 st torskar och det kommer rätt så jämnt med torsk under hela dagen. För min del (Patrik) så gick det inte jättebra vet inte riktigt var jag kom i listan. Jag fiska lag med Mats Hallin som fiska riktigt bra och han kom på en 3:e plats individuellt, tyvärr räckte inte vår prestation till en lagplacering.

Tävlingsresultat nedan.
1:a Patrik Rikard
2:a Andrej Cop
3:a Mats Hallin.
Största torsk: Krister Svensson

Vill tacka Fiskedags och Landskronabåtarna för en bra och riktigt trevlig tävling. Service med att kroka fiskarna och allt annat var kanon kunde inte bli bättre. Och ett stort grattis till alla som placera sig.

Äntligen så har det kommit vi pratar förstås om det grymma spöet "Westin Öresund special" detta spö är framtaget till grundvattensfiske och pillemete av sportfiskegiganten. Jag (Patrik) har haft förmånen att testa detta spö innan det släpps. Och det är det absolut skönaste spö jag fiskat med till dessa två fiske och kan inget annat än rekomendera det! sedan har det lite häftiga saker som mätsticka på spöet så man kan hålla koll på minimått osv. Detta spö finns enbart hos sportfiskegiganten i Malmö. Läs mer om det här.
Fantastiskt fint spö!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar